סוג דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/08/2009 | 10:38 | מאת: רננה

שלום אם סוג הדם שלי הוא O פלוס ובעלי הוא O מינוס, האם יש סיבה לדאגה או כל עוד סוג הדם שלי חיובי זה תקין? בנוסף, האם הריון מביא איתו הפרשות?כמעט ולא היו לי הפרשות טרם ההריון ומאז ההריון יש לי הפרשות יום יום. תודה

08/08/2009 | 11:12 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרננה שלום. אם סוג דמך הוא חיובי אין כל דאגה.אם היה מצב הפוך ואת עם סוג דם מינוס אז יש צורך במעקב וקבלת זריקת חיסון בהריון ולאחר בדיקת דם התינוק,גם לאחר הלידה.אבל כאמור היותך בעלת סוג דם פלוס חוסכת לך כל התלאה.לגבי ההפרשות ,חשוב מאד לגשת להיבדק וגם מומלץ לקחת תרבית מההפרשה לגבי חידקים.המשך הריון קל ולידה מוצלחת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה