מבולבלת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/08/2009 | 07:36 | מאת: שירי100

שלום רב, אני בשבוע 9 להריון. שמחתי מאוד על כניסתי המבורכת להריו. עתה, עם כל נהפרסומים המלחיצים על שפעת חזירים אני חוששת מהמשך הריון זה. ברור לי ששיאו של ההריון יהיה בחורף, בתקופה הקשה ביותר. אינני יודעת האם קיימת הגזמה בתקשורת ומדי חורף קיימת תחלואה שכזו אצל נשים הרות או שהמצב חירום. חייבת אני לציין כי אני מורה ועובדת עם ילדים מדי יום. לחוצה מאוד וכואבת את המצב , אחכה לתשובתכם. בברכת בריאות

08/08/2009 | 11:06 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשירי 100 שלום. כל חורף יש מכת שפעות הבעיתיות לקבוצות הסיכון כולל נשים בהריון.בעקרון שפעת החזירים אינה גורמת נזק יותר משפעות אחרות. יש גם טיפול כידוע לך לחולים במחלה.כל הריון יכול להיפגע מכל דבר ואין אפשרות לבצעו בתנאים סטירילים.הסיבה היא כמובן ירידת התנגודת הטבעית הגופנית בהריון,כדי שהגוף לאידחה ההריון,המהווה גוף זר בגופך עקב היות חציו שייך לבן זוגך. לסיכום נאמר שכל הריון מלווה בחששות ודאגות.נאחל לך המשך הריון קל ובריא ולידה מוצלחת.נשמח לעמוד לרשותך בשאלות עתידיות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה