יחסי מין לאחר אוטרוגסטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/08/2009 | 16:34 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בהריון שלישי,שבוע 11,לאחר 2 הפלות של עובר שלא התפתח משבוע 6.בהריון זה קיבלתי מרופאי אוטרוגסטן לחיזוק ההריון,שסיימתי השבוע. בזמן לקיחת הכדורים רופאי המליץ לי להמנע מיחסי מין,עכשיו כשסיימתי עם הכדורים,רציתי לשאול אם יש סיכון לעובר בקיום יחסי מין.. תודה רבה ויום נפלא

04/08/2009 | 11:35 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לליאת שלום. אם אין דימום או כאבים וההריון מתפתח רגיל,אין סיבה להמנע מקיום יחסים.אבל לפני זאת,אשרי זאת עם רופאך,כי הוא יודע כל הנסיבות הרפואיות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה