הרופא בחופש ואני בלחץ!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/08/2009 | 14:34 | מאת: ד

וסת אחרונה ב- 22/6, ביום שלישי ה- 28/7 הבטא היתה 11,000, ביום רביעי בערב החל דימום קל מאד!!!, ביום חמישי ה- 30/7 בטא היתה 21,000, הדימום ממשיך (לא מתגבר ולא נחלש) מדי פעם הים יום שני ה- 3/8 הבטא 37,000. האם זה יכול להרגיע שההריון מתקדם כסדרו, למרות הדימום. עד מתי הבטא מחפילה את עצמה? האם לחכות עוד חמישה ימים לרופא או ללכת דחוף לרופא אחר? אני ממש בלחץ!!! אודה על תשובה מהירה.

04/08/2009 | 11:26 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ל-ד שלום. המעקב אחר ההריון כעת הוא באמצעות בדיקות עלקול ולא בדיקות דם.את יכולה לגשת ולהיבדק אצל רופא אחר,לבצע בדיקת עלקול,ולנסות לזהות מהיכן הדימום.לאחר זאת תיהי רגועה.

04/08/2009 | 11:27 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ל-ד שלום. המעקב אחר ההריון כעת הוא באמצעות בדיקות עלקול ולא בדיקות דם.את יכולה לגשת ולהיבדק אצל רופא אחר,לבצע בדיקת עלקול,ולנסות לזהות מהיכן הדימום.לאחר זאת תיהי רגועה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה