זקוקה לעזרה דחופה -שקיפות עורפית לא תקינה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/08/2009 | 23:36 | מאת: רינת

היום התקשרו אלי ממעבדתזר בירושלים ואמרו לי שהתוצאה 1:280 אחרי יעוץ אם הרופא שלי קבעתי תור לרופא גנטיקה לעוד שבועיים אני מודאגת מאוד ומפחדת לא יודעת מה זה אומר שהעובר לא בסדר או יש סכוי שהכל בסדר לא בדיוק הבנתי מה הסיכויים לטובה או לרעה אנא עזרו לי .

03/08/2009 | 13:09 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרינת שלום. משמעות התוצאה היא ש-99.6% העובר בריא וכ0.4% העובר פגוע. כדי לדעת ב100% שהעובר בריא מבצעים בדיקת מי השפיר.

03/08/2009 | 13:10 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרינת שלום. משמעות התוצאה היא ש-99.6% העובר בריא וכ0.4% העובר פגוע. כדי לדעת ב100% שהעובר בריא מבצעים בדיקת מי השפיר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה