ויטמין A - קרם גזר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/08/2009 | 20:33 | מאת: אספיר

שלום, קודם כל - תודה רבה על שאתם נמצאים כאן ועונים על שאלות. אין לכם מושג כמה זה כיף שיש מענה (ויש שאלות של אחרות שממש עוזרות - לדוגמא השאלה על שפעת חזירים :)) בכל מקרה - יש לי קרם גזר, קראתי ברחבי האינטרנט שהוא מצויין לנשים הרות. אבל מצד שני בגזר יש הרבה ויטמין A - האם זה אכן מומלץ למרוח אותו על הבטן (מדי יום?) ואם כבר בויטמין A עסקינן - אני אוכלת ביצה בערך כל יומיים, האם כדאי להוריד את הכמות או שמבחינת ויטמין A אין עם זה בעיה? תודה רבה מראש, אספיר

03/08/2009 | 13:06 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאספיר שלום. בהריון ככלל לא כדאי להגזים עם שום דבר.ממליץ שתתיעצי עם רופאך בענין הויטמיןA ,שאת מאד חוששת ממנו.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה