חשש לשפעת החזירים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/08/2009 | 20:28 | מאת: דואגת ולחוצה

אני בשבוע 23. סופ"ש האחרון לווה בשלשולים והקאות שמעולם לא היו לי. יחד עם זאת חום, כאב גרון כאבי שרירים ושיעול יבש. הייתי במוקד ואצל הרופא שלי שחששו לשפעת החזירים אך בו ברגע שללו את הנושא ואמרו שזה וירוס. מה עליי לעשות על מנת להסיר כל דאגה? מדוע היה חשש מלכתחליה? דואגת

03/08/2009 | 13:02 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למודאגת שלום. את מתארת סימני שפעת כלומר חום,כאבי גרון ,כאבי שרירים ושיעול.השפעת היחידה בארץ כרגע היא שפעת החזירים.לכן הועלה החשש ,שאני מבין שבעצם לא נשלל מעבדתית.ממליץ שתפני לבדיקה חוזרת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה