תוצאות חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/08/2009 | 15:21 | מאת: ע

שלום אני בת 35 וחודשיים שבוע 17+6 תוצאות חלבון עוברי:בדיקות +גיל 1:4000 גיל בלבד:1:380 האם רצוי שאבצע מי שפיר עברתי כבר שתי לידות תקינות לחלוטין?!!!

03/08/2009 | 11:09 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לע שלום. הבדיקה שאת מציינת נתנה תשובה טובה מאד.אני מקווה שגם הסקירה שבצעת היתה תקינה.ההחלטה כעת לביצוע הדיקור היא בידיך.משרד הבריאות קבע רף סיכון של 1:350 שאת מעליו.כמובן יש לזכור שקימים מומים גנטיים,נדירים אומנם,שלא נבדקים בבדיקת החלבון העוברי.

03/08/2009 | 11:10 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לע שלום. הבדיקה שאת מציינת נתנה תשובה טובה מאד.אני מקווה שגם הסקירה שבצעת היתה תקינה.ההחלטה כעת לביצוע הדיקור היא בידיך.משרד הבריאות קבע רף סיכון של 1:350 שאת מעליו.כמובן יש לזכור שקימים מומים גנטיים,נדירים אומנם,שלא נבדקים בבדיקת החלבון העוברי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה