האם בכל זאת יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/08/2009 | 07:34 | מאת: איילת

אז ככה, וסת אחרונה היתה לי בתאריך 28/06/09 אני מקבלת כמו שעון וסת והמחזורים שלי סדירים ביותר בגלל תחושות גופניות החלטתי לבצע בדיקת דם בתאריך 26/07/09 שיצאה מאוד שלילי מתחת ל - 2 . באותו היום קיבלתי דימום לא שגרתי כמו המחזור הרגיל שלי. דימום קצר יותר של שלושה ימים שהלך ופחת ללא כאבים כלל , בדרך כלל אני מאוד סובלת אני מרגישה שינויים גופניים כגון: תחושת נפיחות באצבעות הידיים ושרירי רגליים שנתפסים בלילה(יתכן שזה נובע ממשהו אחר ) אני בת 36 יש לי כבר ילדה מאוד מנסים להכנס להריון כבר אוטוטו שנה. האם יתכן שבכל זאת בצעתי בדיקה מוקדמת ואם כן מתי כדאי לבצע שוב אחרי הדימום? תודה הדס

02/08/2009 | 12:40 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאיילת שלום. בצעי היום או מחר. אם עדין שלילי כנראה שזה סופי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה