הריון כימי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/07/2009 | 09:48 | מאת: שרון

שלום, אני בת 28 בנסיונות להריון ראשון, היה לי איחור בווסת של 10 ימים, לאחר בדיקות ביתיות חיוביות ובדיקת בטא שיצאה 21 - חיובי, היו לי דימומים וכאבים של מחזור ממש, עשיתי בדיקת בטא חוזרת שהראתה 1 , כנראה שהיה הריון כימי, השאלה שלי- אם צריך לעשות אולטראסאונד פנימי לוודא שלא נשאר כלום? ואם לחכות מחזור אחד כדיי לנסות להרות שוב? בתודה מראש!!!

28/07/2009 | 10:57 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשרון שלום. תשובה של 21 עדין אינה מראה בודאות על הריון,אלא רק מעל 25. רמה כמו שלך יכולה לנבוע כתוצאה מהדמיון הכימי להורמונים אחרים.בכל מקרה רמה של 1 היא תקינה לחלוטין.בדיקת עלקול אגב מראה הריון רק ברמת הורמון של מעל 1000 יחידות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה