שפעת A/H1N1 - הנחיות לטיסה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/07/2009 | 07:35 | מאת: ענבל

דר' שלום אני בשבוע 22 להריון, גרה בסין ומתעתדת לטוס לארץ בעוד יומיים. אני מתאוששת מצינון / שפעת בימים האחרונים ולכן מעט דאוגה. 1. האם תוכל להציע הנחיות מיוחדות נוספות על אלה שפורסמו עד כה, לצימצום הסיכוי להידבקות במחלה? 2. האם כיסוי פה ואף יעיל בזמן טיסה וכן במעבר בין טיסות? תודה על תשובתך ענבל

28/07/2009 | 10:46 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לענבל שלום. כן כיסוי הפה והאף יעיל גם בטיסה.אני מקווה שאת מודעת לכללי הטיסה לנשים הרות,קרי גרביים אלסטיות,סיבוב וטיול במטוס כל שעתיים ,שתיה קלה מרובה.וכו.בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה