איזה שבוע אני????

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/07/2009 | 17:10 | מאת: רינת

שלום לפי ת.ו. אני נמצאת בשבוע 8 ו-3 ימים. שבוע שעבר בבדיקת אולטרה סאונד לא נמצא עובר בגודל 4 מ"מ ללא דופק. היום נמצא עובר 8 מ"מ עם דופק. הרופא אמר שהוא מתאים לשבוע 6. לפי מה עליי לקבוע בדיקות כשקיפות עורפית וסקירה מוקדמת? האם לפי הגודל ההתפתחותי של העובר (6 שבועות) או לפי ת.ו.? תודה!

28/07/2009 | 10:37 | מאת: ד"ר אילון לחמן

רינת שלום. גיל ההריון נקבע עי בדיקת הUS שהיא יותר מהימנה מתאריך מחזור אחרון,עקב כך שלא ידוע מתי היה הביוץ ומתי התעברת. לכן בעצם מבצעים אותה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה