US ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/07/2009 | 20:04 | מאת: עדינה

אני בהריון שבוע 6+3 . יש לי ילד אחד. לפני שלושה חודשים עברתי הפלה בשל הריון ןשלא התפתח. אני יודעת בדיוק מתי היה הביוץ שלי היות ועשיתי US שלושה ימים לפני. לאור ההפלה הקודמת אני מאוד במתח והייתי רוצה לעשות US כבר עכשיו. האם בהינתן שתאריך הביוץ שלי היה לפני ארבעה וחצי שבועות הסיכוי שלי לראות דופק גדול גם בשבוע 6? בנוסף עשיתי שתי בדיקות בטא כשא הראשונה היתה 2000 והשניה 20000 (תקין) האם זה מרמז על הריון שמתפתח תקין? אודה על תשובתם. נ.ב אני רופאה

27/07/2009 | 12:01 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לעדינה שלום. אכן בשבוע 6+3 ניתן לראות דופק.בעקרון גם כשרמת ההורמון עוברת את גבול ה-5000.לכן בצעי בדיקת ה-US ותיהי רגועה.שיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה