הנקה הריון וניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/07/2009 | 08:52 | מאת: ליאן

לפני כמספר ימים גיליתי שאני בהריון ורציתי לדעת האם מותר להניק בהריון. ילדתי לפני 5 חודשים והייתי רוצה להמשיך להניק אך כאמור גיליתי שאני בהריון האם אין שום בעיה להמשיך להניק או שעדיף להפסיק את ההנקה בגלל ההריון. שאלתי השניה היא: ילדתי בניתוח קיסרי מכיון שהתינוק היה במצב עכוז ולא הייתה ברירה, האם היותי כרגע בהריון מהווה בעיה כל שהיא מבחינה ןרפואית,האם יש מצב שבגלל הגדילה של הבטן יפתחו התפרים והאם בגלל שהלידה האחרונה היתה ניתוח זה אומר שגם בהריון הנוכחי יהיה ניתוח?

בהריון מומלצת הפסקת הנקה, בזמן הלידה העתידית את תהיה פחות מ - 18 חודשים פער ולכן בלידה רגילה יש סיכון יתר לקרע של הרחם, לכן מומלץ ניתוח קיסרי מתוכנן נוסף

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה