ממצא אולטרסאונד בשבוע שישי להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/07/2009 | 08:37 | מאת: טל

שלום רב, הנני בשבוע 5.6 להריון. בוצע אולטרסאונד ראשון בו נצפה שק חלמון. בנוסף, נכתב על אחת השחלות - במרקם: עם מבנה בעל הדיות מעורבת 27*27 מ"מ, ומאחורי השק אזור היפאקוגני 12*6 מ"מ. אודה מאוד להבהרה בנוגע לשני הממצאים האחרונים - על מה הדברים מעידים? והאם יש מקום לדאגה? תודה מראש.

לממצא השחלה אין שום משמעות להריון, לאזור ההיפואקוגני - יתכן ומדובר על דימום קל בין השק ודופן הרחם, ברוב המקרים הנוזל הזה ניספג, בחלק קטן הוא עלול לתרחב ולגרום להפלה, כעת יש צורך רק במנוחה , שתיה מרובה וביקורת US עוד שבועיים, מומלץ להמנע מיחסים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה