ברזל רך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/07/2009 | 15:53 | מאת: גלית

שלום אני בהריון שבוע 30, אני לוקחת ברזל רך של נוטרלייף. (2 כמוסות ביום וההמוגלובין שלי בסדר, 11.2) המרכיבים הרשומים על הקופסא הינם: ברזל ביסגליסנט, צלולוזה, סיליקון דיאוקסיד, מגנזיום סטראט - האם הברזל הנ"ל בטוח בהריון? המרכיבים נשמעים לי לא מוכרים ואני די בלחץ שעשיתי נזק לעובר. תודה ושבת שלום

24/07/2009 | 18:46 | מאת: גלית

ועוד שאלה: אני לוקחת 2 כדורי ברזל רך ביחד. עכשיו קראתי באינטרנט שצריך להפריד בין 2 הכדורים אם לוקחים 2 ביום. למה? מה הסיבה? והאם עשיתי נזק שלקחתי 2 ביחד?? תודה

24/07/2009 | 18:51 | מאת: גלית

ושאלה נוספת: אני לוקחת 2 כדורים של ברזל רך ביחד וקראתי עכשיו באינטרנט שהייתי צריכה להפריד בין 2 הכדורים ולא לקחת ביחד. למה זה? האם זה בעייתי? האם עשיתי נזק? תודה ושבת שלום

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה