תוצאות בדיקת דם - סין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/07/2009 | 09:26 | מאת: ענבל

דר' שלום אני בשבוע 22,אנא עזרתך בפיענוח תוצאות בדיקת הדם כפי שנתקבלו מהמעבדה בסין: Hgb - 107 g/L (נורמה 120-150) HCT - 0.308 L/L (נורמה 0.335-0.447) 1. האם זו אנמיה או ירידה סבירה של ברזל בהריון? 2. מה משמעות תוצאה נמוכה של - HCT? תודה ענבל

מדובר בירידה קלה בהמוגלובין דבר שמקובל בהריון, ההמטוכריט יורד במקביל להמוגלובין ומדובר בעצם באותו דבר, יש צורך להעלות את כדורי הברזל ובמקביל לעשות ברור של סיבות לאנמיה בהריון כמו רמות ויטמין בי 12, רמות חומצה פולית ורמות ברזל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה