כאב גרון, שבוע 22

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/07/2009 | 09:22 | מאת: ענבל

דר' שלום יש לי כאב גרון, מלווה במעט נזלת ותחושה כללית של חולשה. 1. האם תמליץ על בדיקה נוספת מלבד משטח גרון? 2. האם מצב של הצטננות, שפעת או אנגינה יכולה להיות מסוכנת או להשפיע על העובר? תודה על תשובתך ענבל

אין צורך בבדיקות נוספות,בדרך כלל מדובר בוירוס ואין השפעה על העובר, רק במיקרים מאד חריגים של וירוס אלים במיוחד יכולה להיות השפעה גם על העובר, אין לנו יכולת לבודד את הוירוס ולדעת מה טיבו, בכל אופן מעל 99% אין בעיה לעובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה