דלקת בבלוטת זיעה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/07/2009 | 07:28 | מאת: אלי

שלום, אני בשבוע 22 +3.כבר מלא שנים לפני מחזור הרגשתי באופן קבוע כאבים מתחת לבית השחי מצד שמאל.אף פעם לא יחסתי לזה חשיבות כי חשבתי שזו תופעה נורמלית לפני קבלת מחזור. עכשיו בהריון אני כל הזמן סובלת מהכאבים האלה והמקום אף נפוח.נגשתי לכירורג שד שאמר שיש לי דלקת בבלוטת זיעה ולא נתן לי שום דבר נגד רק ביקש להחליף דאודורנט.לאחר שלא עזר נגשתי לרופא משפחה שאמר את אותו הדבר ונתן לי אנטיביוטיקה. אני מעדיפה שלא להשתמש באנטיביוטיקה , אני לא סובלת מהדבר בצורה משמעותית זה מציק לי פה ושם וגם הנפיחות מורגשת. האם זה יכול לפגוע בעוברית שלי? איך זה בא לידי ביטוי אם אני לא לוקחת אנטיביוטיקה? עוד שאלה קטנה .תמיד אחרי קיום יחסים יוצא לי מהנרתיק הפרשות מאוד צמיגיות ממש כמו מסטיק (סליחה על התיאור הנורא) ממה זה יכול לנבוע? אודה לכם על תשובתכם המלאה.

הדלקת לא אמורה להשפיע על העובר, גם אנטיביוטיקה מותרת בהריון אם צריך, מהנרתיק יוצא ריר צווארי מעורב בנוזל זרע - אין בעיה בכך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה