כאבים בבטן תחתונה בעת מאמץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/07/2009 | 08:58 | מאת: שיר

שלום, אני בשבוע 19, וביומיים האחרונים בעת שאני עושה הליכה בערב אני מרגישה לחצים והרגשה כאילו השריר נתפס בבטן התחתונה בצד ימין. בשני הפעמים ראיתי לפי הבליטה בבטן שהעובר היה בצד הזה. האם יתכן שהוא לוחץ ולכן אני מרגישה את הכאב? זה קרה לפרקים ובעת מנוחה הפסיק. אני מעוניינת להמשיך ללכת ולשמור על כושר, האם זה אפשרי? תודה

את צודקת ואת יכולה להמשיך בהליכה אך לא מאומצת, אם מופיעים כאבים את צריכה לנוח ולשתות הרבה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה