שאלה חשובה!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/07/2009 | 18:27 | מאת: יסמין

שלום אני בת 22 ולפני שבוע גיליתי שאני בהריון (בשבוע ה 4) לאחר שבוע גיליתי שירד לי טיפה דם שהפסיקה לאחר דקה והובהלתי לבית החולים לסידרת בדיקות שם עשו לי בדיקת בטא שהתוצאה יצאה 994 שהיא הייתה לפני כן 1740 באולטרסאונד ראו שק ללא הד עוברי וללא דופק . הרופא טען שזאת יכולה להיות תחילתה של הפלה. והמליץ לי לשתות כדורים להפלה. הלכתי יום למחרת לעשות בדיקות חוזרות והבטה עלתה ל1258 אני יודעת שזה לא מתאים לשבוע שאני נמצאת בו. השאלה היא האם אפשר לקבל הסבר מדויק על הירידת בטא ועל העליה הלא דרסטית שלה?

ההסבר יכול להנתן על ידי הרופא המטפל שלך מאחר ובפניו נימצאים כל הנתונים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה