הריון ומזון מקולקל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/07/2009 | 19:09 | מאת: רותם

שלום רב, מצטערת מראש על התיאור שבשאלתי: אני נמצאת בשבוע 10 להריון ובעת שאכלתי נקטרינה גיליתי שיש בה תולעים חיות.... מיד כשגיליתי זאת הלכתי והקאתי, אבל אין לי מושג אם אכן בלעתי תולעים ובמידה שכן, אם הצלחתי להוציא את כולן. מה הסיכון בכך? האם עלי לפנות לרופא וליידעו? האם יש משהו שעלי לעשות? חשוב לי לציין שהריון זה הגיע לאחר הפלה שעברתי ואני חוששת מאוד להריון הנוכחי. תודה רבה, רותם.

אין צורך לעשות שום דבר, רק אם יופיע סימנים כמו כאבי בטן או שלשול יש לפנות לרופא משפחה כמקובל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה