תולעים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/07/2009 | 20:47 | מאת: ש.ש

שלום אני בשבוע 9 אני כבר שלושה שבועות עם תולעים , לכל מי שפניתי הסבירו לי שאסור לקחת את התרופה כי זה יכול לפגוע בהריון. אני ממש סובלת יש לי גרד נוראי וכאב בטן אני כל היום רוצה מתוק . מה עושים אני שמה שום כל היום ואוכלת גרעיני דלעת על קיבה ריקה , אני שומרת על היגיינה מאוד חמורה בבית אבל כלום לא עוזר מה עושים? הכי חשוב האם זה פוגע בעובר?

חסרים לי הרבה פרטים גשי ליעוץ מסודר

09/07/2009 | 21:33 | מאת: ש.ש

פניתי כי אני חסרת אונים ואני אחרי יעוץ ורשמתי ששום רופא לא ממליץ על תרופות אלה על כל מיני תרופות סבתא . את כל הפרטים נתתי לך בצורה מסודרת . ושאלתי שוב זה מסכן את העובר ? והאם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה