מה עושים עכשיו?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/07/2009 | 08:36 | מאת: מיואשת

תכננתי להכנס להריון-לא שתיתי אלכוהול ולא עישנתי(אפילו קפה לא שתיתי). המחזור איחר, בצעתי 2 בדיקות הריון שיצאו שליליות ובדיקת ביתא שיצאה שלילית. בנתיים היה לי 2 ארועים וגם ככה הייתי מבואסת מאד מזה שלא נכנסתי להריון ושתיתי אלכוהול. אני אף פעם לא שותה הרבה, גם לא השתכרתי, אבל שתיתי 2 כוסיות כל פעם. עבר שבוע וגיליתי שאני בהריון(בדיקה ביתית-כי כבר היו לי סימנים) מה עושים?אני יודעת שאלכוהול זה סתם נורא לעובר.... מפעמיים יכול להגרם נזק? ( איך בכלל הביתא יוצאת שלילית אם אני בהריון? קראתי המון חור על זה באינטרנט) אני מאד דואגת. אודה לתשובה כנה( גם אם לא נעימה-אני מוכנה לזה)

ממשיכים במעקב ההריון רצוי לא לשתות בהריון בכלל גם אם "מבואסים" קרוב לודאי ששתי כוסיות לא יעשו נזק אבל צריך להמנע

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה