המטומה בשבוע 6 מודאגת מאד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/07/2009 | 22:00 | מאת: עדי

שלום אני בשבוע 5+5, נצפה דופק. ככל הנראה יש ממצא שחשוד כהמטומה בגודל 10 ממ, גודל העובר 3 ממ תואם לשבוע, היום הדופק היה 94 ונאמר לי שזה בסדר אבל קצת איטי ולא ידוע לאן ההריון יתפתח. שאלותי הן: - אם אין לי דימומים אז כך ההמטומה לא תיספג ?או שאין קשר לדימומים? -מה הסיכוי של עובר זה לשרוד אם היא גדולה מהעובר פי 3? -האם יש דרך לנקז אותה או לגרום לה להיספג עכשיו? מודאגת מאד תודה לתשובתכם

אם תפסיקי לדמם ההמטומה תספג בחלקה ותופרש החוצה בחלקה וההריון ימשיך אם הדימום ימשך אזי עלולה להיות הפלה אין דרך לנקז אותה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה