כניסה להריון והליכה לים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/07/2009 | 20:43 | מאת: דנה

שלום ד"ר! ניסיתי החודש להכנס להריון ולא הצלחתי )-: קיימתי יחסי מין סביב מועד הביוץ לכלום... הלכתי כל יום לים, גם המועד הביוצים. האם מי הים יכולים לשטוף את הזרע ולהפחית מהסיכויים להכנס להריון?(כי שאני אדע לחודש הבא) שאלה נוספת מתי אפשר לראות ביתא בבדיקת דם? משהו שגדול מ2 יחידות? תודה!

לוקח יותר מחודש אחד להרות למרבית הנשים הים לא שוטף את הזרע אלא אם כן את מקימת יחסים בתוך הים בזמן שצריך להגיע הוסת אפשר לראות ביטה חיובי אם הרית באותו החודש

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה