בטן נפוחה וקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/07/2009 | 11:11 | מאת: שיר

שלום, אני בשבוע 16+3 ולאחרונה בשעות הערב הבטן מתקשה לי והעור מתוח מאוד החשד שלי שמדובר בגזים - וכראיה בכל בוקר אני קמה עם בטן כבר נוחה יותר לאחר פעילות מעיים נמרצת בלילה... רציתי לדעת אם יש משהו טבעי שתוכל להמליץ לי לקחת והאם מדובר בתופעה נורמלית בהריון. דבר נוסף אתמול הרגשתי (וראיתי) בחלק העליון של הבטןשהשריר כאילו נתפס והתכווץ לכמה שניות, השתחרר והפעולה חזרה על עצמה קרוב ל-3-5 פעמים. האם זה אומר שהרחם גדל? או שאילו מעין צירונים??? היום הייתי בבדיקת רופא ויצאה בדיקה תקינה. לעזרתך אודה, שיר

לא רגיל שבטן מתקשה בשבוע 16 להריון יתכן בהחלט שמדובר בגזים כי הרחם עוד די קטן בשבוע הזה שריר הבטן שמתכווץ לא מעיד על שריר הרחם שהוא מסוג אחר אם ההרגשה שהרחם מתכווץ יש לפנות לבדיקה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה