העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/07/2009 | 08:17 | מאת: קרן

שלום תוצאות העמסת סוכר 100 גר' (לאחר שבאתגר סוכר קיבלתי תוצאה של 166): בצום" 76 אחרי שעה 164 אחרי שעתיים 144 אחרי 3 שעות 130 (יותר נכון זה היה אחרי שעתיים ו 50 דקות) שאלותי: 1) שתיתי מים בין הבדיקות כי האחות אמרה שמותר. האם זה בסדר? 2) האם יש לי או אין לי סכרת הריון?? 3) אם אין לי סכרת אז למה הרופא ראה ריבוי קל ("בגבול העליון של הנורמה") של מי שפיר? מה אפשר לעשות שהמים יחזרו להיות בנורמה כפי שהיו עד כה (בכל הבדיקות והסקירות)? תודה

שתית מים זה בסדר אין סכרת הריונית לגבי הריבוי הקל יש לחזור על הבדיקה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה