דיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/06/2009 | 09:23 | מאת: אורלי

שלום רב אני בהריון שלישי בשבוע 15+ בת 32(ילדים בריאים )עשיתי שקיפות שיצאה 2.7 ועשיתי בדיקת PAPP תוצאות: שקיפות 2.7 (2.32 MM)-כפולות חציון MOM PAPP A 4900 (1.67 MIU)כפולות חציון MOM FREE BETA HCG 93.8 (2.46 NG)כפולות חציון MOM הסקירה מוקדמת הראתה שהכל תקין בלי שום חריגות וגם הרופא ציין שעורף צוור ניראה תקין . אני מתלבטת האם לעשות דיקור מי שפיר -בכל זאת בבדיקה יש סיכון מה המלצתך במצבי ואו שכדי לחקות ולעשות סקירה מורחבת ? האם בבדיקת PAPP-A יש איזו חריגה או שהבדיקה עצמה תקינה? אני פשוט מאוד לחוצה ומבולבלת תודה מראש אורלי

את יכולה לעשות בדיקת סקר לשליש שני וכן את ה INTEGRATED TEST לפי רמת הסיכון לבעיה כרומוסומלית שתנתן בבדיקות הנ"ל תוכלי להחליט לגבי דיקור מי שפיר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה