כאבים תמידים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/06/2009 | 13:56 | מאת: לירון

היי אני בשבוע ה-13.3 להריוני ההריון תקין והכל מתקדם טוב , רק שאני הבעייתית,תמיד הייתי בריאה, אך הבעיות לא מפסיקות, היה לי אקטופריון מדמם שהפסיק תודה לאל לדמם. כעת יש לי כל הזמן כאבים בבטן התחתונה , אבל ממש ממש למטה, כל פעם שעושים לי בדיקות שתן מתקבלת תוצאה של ליקוציטים בשתן ודם בשתן , התרבית יצאה שלילית ואף בדיקת האולטרה סאונד לכליות ושתן יצאה תקינה אך הכאבים לא מפסיקים יש לי כל הזמן כאבים בבטן התחתונה , אני לא מצליחה לעבוד כי אני מרגישה כאבים כל הזמן, אני מתיישבת בזהירות כי כואב לי ואני בשירותים כמעט כל רבע שעה, עשר דקות. יש לציין שנעשו לי מס' בדיקות ומיד אחרי הבדיקה הראשונה שתיתי הרבה לפחות 1.5 ליטר ביום ומיף חמוציות אך הבדיקות מראות כל הזמן על ליקוציטים וכדוריות דם בשתן. הכאבים האלה לא מפסיקים ולפעמים חזקים ולפעמים חלשים. הם לא חזקים ממש ממש שאני מתפתלת אך הם כואבים דיו בכדי לא לנוע יותר מידי ולא לעשות תנועות חדות או פעילות מרובה. אני מרגישה גם שאיך שאני מתחילה קצת לפעול ולהתאמץ אפילו במעט מתחיל לכאוב לי יותר . אשמח לעזרה ..... מחר אני אצל הרופאה ולא יודעת מה לעשות....

לא נראה לי שהכאבים אותם את מתארת נובעים מהלויקוציטים בשתן זה נשמע יותר על רקע גרמי את צריכה להבדק על ידי מומחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה