שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/06/2009 | 13:59 | מאת: מיטל

שלום! אני בשבוע 18+4. לקחתי בתחילת ההיריון חומצה פולית 5 מ"ג ובחודשיים האחרונים חומצה פולית 400 מיקרוגרם ומחר אני מתחילה לקחת ויטמין- מינרל טבעי שנקרא פרנאטאל (prenatal). 1) את ה-5 מ"ג וה-400 מיקרוגרם הייתי לוקחת כל יום בשעות הערב. האם זה בסדר שלקחתי בערב או שהיה עדיף לקחת בשעות הבוקר? 2) את הפרנאטאל עדיף לקחת כל יום בבוקר או בערב? או שזה לא משנה ומה שחשוב זה רק שאקח זאת כל יום באותה השעה? 3) מכיוון שלקחתי את ה-5 מ"ג וה-400 מיקרוגרם בשעות הערב, האם עדיף לשמור על המשכיות ולקחת גם את הפרנאטאל כל יום בערב או שזה לא משנה ואפשר לקחת את הפרנאטאל כל בוקר? תודה מראש.

26/06/2009 | 14:12 | מאת: מיטל

אציין שהפרנאטאל שקניתי אלו כדורים מחומרים טבעיים. ושאלה אחרונה: האם צריך לקחת את הפרנאטאל לפני או אחרי אוכל או שזה לא משנה? תודה.

28/06/2009 | 09:26 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיטל שלום ממליץ לקחת מתי שנוח לך.

28/06/2009 | 09:27 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיטל שלום ממליץ לקחת מתי שנוח לך.

26/06/2009 | 17:14 | מאת: מלי

שלום אני נמצאת בשבוע 21 ורציתי לדעת איזה חודש אני לפי זה

28/06/2009 | 09:28 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיטל שלום. עד שתגיעי לשבוע ה22,את בחודש החמישי.

28/06/2009 | 09:26 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיטל שלום. החומצה פולית חשובה רק בשליש הראשון להריון. שעת הנטילה חסרת משמעות.אותו הבר לגבי הפרה נטאל.מקוה שלא תיהיהנה בעיות יותר רציניות במהלך ההריון. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה