מולוסקום בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/06/2009 | 09:26 | מאת: נועה

שלום אני בשבוע ה- 15 להריוני,בני סבל ממולוסקום בגוף(ילד בן שלוש)טופל בתרופה נטורופטית והמחלה נעלמה כלא היתה,לצערי נדבקתי ממנו במולוסקום,יצאו לי נגעים בפנים(לא מולוסקום המוגדר כמחלת מין),האם יש סיכון לעובר אם קיים הוירוס בגופי?האם אוכל ליטול גם את התרופה הנטורופטית במהלך ההריון?יש בעיה עם נטילת תרופה על בסיס צמחים?תודה ויום טוב

28/06/2009 | 09:20 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לנועה שלום. האמת שאין לי תשובה ברורה. ממליץ להתיעץ עם הרופא שטפל בבנך ואולי גם עם מומחה למחלות זיהומיות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה