ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2009 | 20:58 | מאת: נטי

שלום ד"ר יום א ביצעתי בדיקת דם ל: PROGESTERONE 1.7 ESTRADIOL (E-2) 385.0 והיום (יום ה) ביצעתי שוב בדיקת דם והערכים היו: PROGESTERONE 19.4 ESTRADIOL (E-2) 510) מה זה אומר? האם אני אחרי ביוץ או לפני? במידה והיה ביוץ , לפני כמה ימים היה? חודש שעבר היה לי הפלה טבעית (הריון כימי) האם יש סיכוי שנקלטתי? תודה רבה על העזרה שניתנת פה בפורום העזרה הזאת עוזרת להמון בנות!! שנשמע רק בשורות טובות ב"ה לכל בנות ישראל

28/06/2009 | 09:16 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לנטי שלום. ע"פ תוצאת הבדיקה נראה שהיה ביוץ. מתי בדיוק לא ניתן לדעת וגם לא ניתן לדעת באם נקלט הריון.השבועעים הבאים יגידו,עלפי איחור במחזור. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה