שילייה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2009 | 16:35 | מאת: מילה

אני חודשיים וחצי אחרי לידה ראשונה. הדימום לא נפסק ויש חשש שנשארה חתיכת שילייה בתוך הרחם. עשיתי בדיקת דם לגילוי הפרשת הורמונים והיא יצאה שלילית. הינני מקבלת יחס הולם בקופת חולים וצריכה יעוץ דחוף מה לעשות....

28/06/2009 | 09:10 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למילה שלום. אם קיים חשד לשארית שיליה ברחם חודשיים וחצי לאחר לידה עליך לעבור בירור ולקבל טיפול באופן דחוף.מדוע אגב חיכית חודשיים וחצי?.אם אינך מרוצה מנותני הטיפול,את יכלה אולי לפנות לבהח בו ילדת,דאגי לצורך הביוקרטיה לקבל טופס 17. אולי דרך רופא המשפחה. בודאי לא להמשיך לדחות .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה