Streptococcus beta hemolyticus non group A

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2009 | 16:25 | מאת: לי

שלום רב, אני בת 35 בהריון שבוע 24+. לבת שלי(בת שנתיים וחצי) היה עם חום גבוה וכאי גרון ומצא משטח הגרון שלה הראה כי יש לה Strep. A . היא תחת טיפול אנטיבוטיקה ל-10 ימים (לקחה כבר יומיים וחצי). אני ביצעתי גם משטח גרון ותוצאות המשטח שלי הן שיש לי Streptococcus beta hemolyticus non group A. האם עליי לקחת אנטיביוטיקה? האם החיידק הזה מסכן ויכול לפגוע בעובר? אני קצת לחוצה ואודה לקבלת תשובה מהירה. תודה רבה.

28/06/2009 | 09:06 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ללי שלום. דלקת בגרון אינה מהוה סיכון לעובר.אבל מהוה סיכון לך ,לכן גשי להיבדק אצל רופא המשפחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה