המשך: הריון צעיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2009 | 11:23 | מאת: שרון

בדקו לי פרוגסטרון כרנאה בשביל לדעת אם צריך תמיכה לא? אני לא מבינה הרבה אבל האם ערך 116 הוא בסדר? לגבי הכאבים- זה יותר תחושת נימול ברגל וביד וכתוב בהוראות שזה תופעות לוואי חמורות שעלולות ליצור קרישי דם!! אני ממש מפחדת מזה כי כבר עברו 15 שעות מאז הנר ועדיין נימול. אתה חושב שאני צריכה לעשות בדיקות קרישיות? ומבחינת ההריון מה אם אני לא אקח התמיכה?הרופא שלי יהיה רק ברביעי הבא

25/06/2009 | 12:25 | מאת: ד"ר אילון לחמן

שרון שלום. אם הסימנים ממשיכים גשי להיבדק אצל רופא המשפחה,בהעדר רופאך המטפל.הסיכון שמדובר בקריש דם להערכתי מאד נמוך.אגב אם מדובר בהפלה טבעית אחת ,טני לא בטוח בהוראה למתן אנדומטרין.נסי אולי להשיג רופאך בטלפון.הרגישי טוב מהר.

25/06/2009 | 13:47 | מאת: שרון

עוזר ועונה מהר. גם כתבתי על הבטא שלא עלתה מי יודע מה ואתה אמרת שאתה חושב שזה בסדר ובאמת בסוף היה בסדר ויש שק הריון! אז המון תודה. :)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה