הריון צעיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2009 | 08:14 | מאת: שרון

שלום, אני בשבוע5 בהריון טבעי ונצפה שק הריון. הרופא נתן לי נרות אנדומטרין פעמיים ביום למרות שהפרוגסטרון יצא 116 כשהטווח הוא 35-286 האם זה בגלל שהריון קודם נפסק הדופק בשבוע 8? האם הרמה נמוכה? שמתי נר אחד- כאבים חזקים במשפעה וברגליים ובגב- במיוחד בצד אחד שהוא לא הצד שבייץ החודש ותמיד יש לי שם מעט כאבים סביב הביוץ. בהוראות כתוב את התופעות האלו "בתופעת לוואי מיוחדות". עכשיו אני מפחדת לקחת בגלל הכאבים ומצד שני אני מפחדת שזה יפיל את העובר ....מה לעשות? על מה הכאבים מעידים? ומה היקרה אם אני לא אקח?האם זה יכול להזיק לעובר?

25/06/2009 | 09:37 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשרון שלום. ההמלצה פשוטה. חזרי להיבדק אצל רופאך.האמת שלא מכיר מצב של כאבים כמו שאת מתארת לאחר הנר. אגב למה בדקת רמות פרוגסטרון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה