יבלת על האצבע בזמן ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/06/2009 | 15:11 | מאת: אור

שלום, אני בשבוע 22 להריון, יש לי יבלת על האצבע (ביד), כבר זמן מה. היא לא מפריעה לי. לפי התיאורים באינטרנט, נראה לי שזו "יבלת מצויה". הבנתי שיבלות נגרמות מזן מסוים של וירוס הפפילומה. השאלה: האם יבלת כזו על האבצע מסוכנת להריון? האם עלי להסיר אותה? או שעלי לחכות לאחר הלידה? האם הוירוס הזה מסכן את העובר בצורה מסוימת? תודה מראש, אור.

25/06/2009 | 09:32 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאור שלום. ממליץ בדיקה אבחנה וטיפול אצל רופא עור.

25/06/2009 | 10:29 | מאת: אור

אני קצת מודאגת פתאום. האם קיומה של היבלת הזו משפיע בצורה כלשהי על העובר???

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה