להיכנס להריון לאחר הפלה/גרידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/06/2009 | 13:25 | מאת: אורלי

שלום, לפני כחודש עברתי הפלה בשבוע 8 עובר ללא דופק הסתיים בגרידה. וסת קרובה (ע"פ רמת הפרוגסטרון) ובטא ירדה ל12 נכון ללפני 3 ימים. האם ניתן כבר בוסת הקרובה לנסות להיכנס להריון או רק בוסת שתגיע אחריה ? כי אם זה תלוי בהתאפסות הבטא אז נראה שאני בכיוון הנכון או שאולי בכלל השיקול הוא אחר ? אודה להמלצתך בעניין. תודה רבה.

25/06/2009 | 09:25 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאורלי שלום. ההמלצה הרגילה הינה להמתין למחזור אחד לאחר הגרידה.אבל אני מבין שאצלך בעיה מיוחדת עפ הבדיקות לפרוגסטרון שבצעת. ממליץ לכן להתיעץ עם רופאך שמכיר בעיותיך. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה