תוצאות מעבדה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/06/2009 | 13:02 | מאת: שני

שלום רב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שתוצאות מעבדה אשר מעידות על בטא 2> שגויות?? אתמול עשיתי בדיקה בערך בשבוע ה3 של הווסת וזאת התוצאה .אם זאת אני ממש מרגישה סימני הריון כמו שדיים כואבות וכאבי בטן ,חולשה ועיפות-מה שלא אופייני למחזור. האם יש סיכוי שעשיתי את הבדיקה מוקדם מידי

25/06/2009 | 09:23 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשני שלום. האמת שלא ממש ברור למה לרוץ לבדיקת דם בשבוע השלישי למחזור.בכל מקרה אמליץ לחזור על הבדיקה אם קיים עיכוב במחזור,או,אם את עדין מודאגת מאד,מספר ימים לאחר הקודמת.בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה