ואזה פריביה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/06/2009 | 08:59 | מאת: נאוה

אני בשבוע 29 אובחן אצלי וזאה פריביה, שליה עם שתי אונות קדמית ואחורית ושלית פתח, באיזה שבוע עלי לבצע ניתוח קסרי, ובאיזה שבוע עלי להתאשפז להשגחה לפני זה, המרחק בין בי"ח לביתי הוא נסיעה של 40 דקות ואם בכלל?

21/06/2009 | 09:21 | מאת: ד"ר אילון לחמן

נאוה שלום. המלצתי שתופני למרפאה להריון בסיכון בבה"ח בו את מתכוונת ללדת כדי שתקבלי הוראותיהם לגבי מועד הניתוח והאשפוז. ברמת העיקרון כל זמן שאין דימום או כאבים מיוחדים אין לחץ.אבל בהחלט מדובר בהריון בר סיכון המחייב השגחה ומעקב מיוחדים. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה