ציסטה וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/06/2009 | 19:00 | מאת: נלי

שלום רב, אני 3 שבועות אחריי גרידה. ביום חמישי הרופא נשים גילה ציסטה בגודל 4 ס"מבשחלה שמאלית ואמר שאין בזה שום דבר חריג ופשוט להיות במעקב. אמר שכנראה זה יצא עם המחזור. האם עדין יכול להיות ביוץ משחלה ימנית? או שזה אומר שאם יש ציסטה אז לא יהיה ביוץ כלל מכיוון שכבר היה ביוץ בשחלה שבה נוצרה הציסטה? הרופא אמר שאם לא אקבל מחזור עוד 3 שבועות לחזור אליו ולקבל תרופא לזירוז מחזור. האם זה שיש ציסטה זה אומר שתהיה לי בעיה להכנס להריון? או שאין מה לדאוג כי יכול להיות ביוץ מהשחלה השנייה?

21/06/2009 | 09:17 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לנלי שלום. את דואגת יותר מדי.כיסית כמתוארת אינה גורמת להפרעות בביוץ או כניסה להריון.סביר מאד כמו שרופאך אמר שהיא תעלם בזמן המחזור.בכל מקרה כאמור אינה מפריעה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה