המשך להפרשות....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/06/2009 | 13:40 | מאת: inbali

ד"ר, כבר הייתי פעמיים במיון, בהפרש של שבוע..ושוב אותה התשובה. האם יש הפרשות או משהו כזה שעלול לתת תוצאה כחולה על הפד, ולא מי שפיר? כי אחרת קשה לי להסביר את העניין. תודה

18/06/2009 | 15:23 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לINBALI שלום. הפדים בודקים את רמת ה-PH.אולי יש לך סוג של דלקת שגורם לכך. לכן גשי להיבדק אצל רופאך שגם יקח משטח לתרבית מההפרשות.בנושא המיון היו כבכר נשים מספר פעמים עד שאובחנה בעיתם,כך שאם את עדין בספק,גשי שוב למיון.עדיף להיבדק מספר פעמים מאשר לפספס בעיה.ביחוד בהריון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה