צניחת קפלי נרתיק בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/06/2009 | 20:17 | מאת: מיכל

אני בשבוע 30 להריון. לפני כחודש וחצי הבחנתי כי קצת מקפלי הנרתיק יצאו החוצה. היום, בעקבות עצירות בשירותים, קפלי הנרתיק יצאו עוד יותר. וזה בולט החוצה. האם מדובר בתופעה הריונית שכיחה? האם לאחר הלידה יסתדר מעצמו? אני יודעת שלא מטפלים בזמן ההריון, אך שאלתי מה הטיפול המקובל לאחר ההריון? תודה.

18/06/2009 | 09:44 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיכל שלום. יציאת קפלי הנרתיק אינם תופעה שכיחה בהריון. המלצתי לגשת ולהיבק. ההחלטה על טיפול,על פי פרטי הממצאים לאחר הלידה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה