גרידה + ווסת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/06/2009 | 15:52 | מאת: עינת

בת 26 , עברתי הפלה (שאיבה) ללא סיבוכים לפני 3 שנים. בשנה האחרונה ווסת התקצרה משמעותית משבוע ליומייןם בלבד, יש לציין שאחרי ההפלה הווסת חזרה לקדמותה , הבנתי שיכול להיות פגיעה ברירית הרחם מגרידות . ( בבדיקה וגנלי נצפה רירית 8 מ"מ) שאלתיי היא: האם יש סיכוי כי הרירית נפגעה למרות שהכל עבר בהצלחה והווסת חזרה לעצמה לאחר ההפלה? יכול להיות שרק בשנה וחצי האחרונות הרירית "מגיבה" להפלה?. מודאגת....

18/06/2009 | 09:32 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לעינת שלום. אם קימת פגיעה ברירית היא תגובה מידית לפעולה ולא תגובה מאוחרת לאחר חודשים או שנים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה