נזקי עישון והנקה...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/06/2009 | 23:54 | מאת: אימהית

יש לי תינוק בן 4 חודשים ואני דיי בלחץ נפשי מהתמודדות יומיומית עם ההורות. אני מתמודדת דיי בסדר ומאוד משתדלת. אולם, לאחרונה חזרתי לעשן מספר סיגריות בין 1-3 סיגריות ביום ואני עדיין מניקה. אני לא רוצה לוותר על ההנקה אבל ברגעי היום אני גם מעשנת לאחר ההנקהץ אשמח לדעת מהם הנזקים שאני עלולה לגרום לבני? מעבר לנזק אותו אני גורמת לעצמי. האם יש להנקה ועישון נזקים גם בטווח הארוך? תודה מראש

17/06/2009 | 15:57 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאיהית שלום. ממליץ שתתיעצי עם רופא בנך.אבל אפילו מעט נזק,לא חבל??.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה