מועד הביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/06/2009 | 15:29 | מאת: ענבר

שלום רב, אנו מנסים כבר תקופה של 3 חדשים להיכנס להריון. בזמן האחרון המרווחים בין המחזורים שלי אינם קבועים (18 יום, 25 יום, 28 יום וכד'). מהם הימים בהם עלינו לנסות? החל מהיום ה 8 מהמחזור עד היום ה 16, בתדירות של יום כן יום לא – האם הטווח הנ"ל אמור להספיק? או האם אפשר לצמצם את טווח הימים? האם אין ברירה, ועליי לרכוש ערכה לזיהוי מועד הביוץ בכדי לדעת מתי הזמן המתאים? תודה, ענבר

17/06/2009 | 15:47 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לענבר שלום. קודם כל ידיעה הזמן הממוצע לכניסה להריון ללא טיפול הוא שנה.אז בבקשה לצאת מהלחץ,והכל יסתדר.

28/06/2009 | 11:52 | מאת: ענבר

שלום רב, אני בת 40. הייתי רוצה לדעת מתי הסיכויים הטובים ביותר להיכנס להריון בלי לחכות ולנסות חודשים על גבי חודשים... לכן חשוב לי לדעת מתי המועד המתאים לכך. תודה, ענבר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה