וירוס בהריון צעיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/06/2009 | 22:45 | מאת: עדי

שלום, אני בשבוע 4 והיה לי וירוס חריף או קלקול קיבה של 24 שעות עם שלשולים הקאות וחום והכל עבר ואני בסדר. רציתי לדעת אם זה יכול להזיק לעובר העובדה שתקף אותי משהו בגוף? או שהגוף שלי מגן עליו? בנוסף, לקחתי 2 אקמול ופרמין כי לא יכולתי לסבול את רפלקס ההקאות זה מסוכן לעובר? אני מודאגת שמא העובר לא יהיה בסדר בגלל זה.כבר עברתי הריון אחד לא תקין אשמח לתשובה כנה תודה רבה

16/06/2009 | 11:07 | מאת: ד"ר אילון לחמן

עדי שלום. באלתך לא ברור לי מה הכוונה בתשובה "כנה".על כל פנים אני מניח שרופאך יעביר אותך בבדיקות הויראליות הרגילות כדי לשלול בעיה.לגבי כמות הכדורים שנטלת לא צריכה להיות כל בעיה. בנושא זה תוכלי לקבל גם תשובה מקצועית אם תרצי בנוסף,מהמרכז למניעת מומים במשרד הבריאות-טל=02-6243669.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה