טוקסופלסמה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/06/2009 | 09:00 | מאת: חן

שלום, יש לי חתולה מעוקרת ומחוסנת.היא נמצאת גם בחוץ וגם מעט בבית. היום היא נכנסה לבית ובמקרה מרחה לי על הזרוע מעט צואה טריה.מיד שטפתי במים חמים וסבון.אני בשבוע 28 .עשיתי כבר 2 בדיקות לטוקסו' אחת לפני שבוע ואחת בתחילת ההריון שמראות שלא נדבקתי אבל אין לי נוגדנים. האם כדאי לחזור שוב על הבדיקה?והאם אפשר להדבק מהנגיף רק במגע עם העור? תודה

14/06/2009 | 10:01 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לחן שלום. האמת שהסיפור הוא מדאיג.אבקשך לפנות לרופאך להמשך טיפול ומעקב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה