שבוע 12

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/06/2009 | 22:47 | מאת: דואגת

שלום אני כרגע 12+0 בשבוע 7 עברתי אולטראסטונד, היה דופק, הכל בסדר מאז-יש לי את כל התופעות הרגילות, בחילות, סחרחורות אני בת 42, שתי הפלות טבעיות לפני הופעת דופק ב 3 השנים האחרונות השאלות שלי הן: 1. אם עכשיו העובר לא היה מתפתח כמו שצריך, תמיד יש סימנים, כמו דימום וכדומה? 2. אני מקבלת פרוגסטרון, ואם הייתה הפלה או משהו לא בסדר, האם זה משפיע עליי וגורם לכך שהבחילות והסחרוחורת לא נעלמות? או שאין קשר בין התופעות לזה?

06/06/2009 | 00:19 | מאת: ד"ר אריה שחר

לא תמיד הפלה באה לידי ביטוי קליני ולעיתים מזהים אותה לראשונה בבדיקת US שגרתית הפרוגסטרון לא משפיע על התחושות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה